Якщо надлишок не можна компенсувати в салаті навіть несолоними овочами, доведеться вимочувати рибку.
По-перше, потрібно випатрати рибу, обов’язково видаливши голову, плавці і шкірку.
По-друге, потрібно нарізати рибу на шматочки, в ідеалі зробити філе, а потім промити у холодній воді.
Якщо ви купили жирну тушку з ніжною м’якоттю, її можна вимочити у свіжозвареному чорному чаї. Він надасть рибі щільності завдяки дубильним речовинам, а також видалить зайву сіль.
Занадто пересолений оселедець, крім того, ще й із сухуватою м’якоттю, вимочуйте у воді, міняючи її кожні 3 години. Залежно від кількості солі на це може піти до двох діб.
Геомагнітні збурення у вівторок посиляться. Якими вони будуть і хто відчує зміни першим?
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…
Кого зобов’яжуть повертати надміру виплачені кошти. У ПФУ пояснили.
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.
З листопада в Україні діють оновлені правила щодо відстрочок від мобілізації. Частина категорій тепер отримує…