Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКотлеты из куриных желудков - полная экономия, оригинальный вкус и восхищение домашних

Котлеты из куриных желудков – полная экономия, оригинальный вкус и восхищение домашних

Этот материал также доступен на русском языке
Субпродукти доступні кожній господині. Що приготувати з курячих шлунків, щоб вийшло смачно, ситно та недорого?

Котлети з курячих шлунків

Котлети — це, мабуть, одне із найкращих рішень. Котлети зі шлунків виходять соковитими, ніжними, із насиченим м’ясним смаком.

Інгредієнти

Курячі шлунки – 900 грамів, цибуля – 2 штуки, часник – 1 зубчик, хліб – два шматочки, яйце – 1 штука, мелена паприка – 0,5 чайної ложки, панірувальні сухарі, соняшникова олія, сіль і перець – за смаком.

Приготування

  • Курячі шлуночки прокрутити через м’ясорубку двічі.
  • Замочити хліб у воді та віджати.
  • Очищені цибулю та часник дуже дрібно нарубати.
  • Додати цибулю з часником та хлібом у миску з фаршем.
  • Всипати сіль, чорний мелений перець та мелену паприку. Вбити яйце і добре перемішати до однорідної маси.
  • Накрити фарш харчовою плівкою і прибрати на 15 хвилин у холодильник.
  • фаршу сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях з усіх боків і обсмажити в розігрітій олії до рум’яності з двох боків.

Готові котлети можна тушкувати у будь-якому соусі.

Віра Іванівна, Вінницька обл.

Нове на сайті