Пропонуємо вам урізноманітнити своє зимове меню незвичайними, але при цьому смачними і корисними овочевими стравами.
- Сезонні лютневі страви: гратен із червонокачанної капусти стане улюбленою вечерею всієї родини.
- Сезонні лютневі страви: грузинський пхалі прикрасить ваш стіл.
Корінь селери – джерело вітамінів і мікроелементів. Він має неповторний аромат, а також не втрачає корисних властивостей при тепловій обробці.
Смажений корінь селери
Селера під рум’яною скоринкою виходить м’яким і ніжним. Ця страва стане чудовим гарніром, особливо до риби.
Інгредієнти
Корінь селери – 1-2 штуки, сіль, перець і олія – за смаком.
Приготування
- Корінь селери очистити і тонко нарізати – товщиною півсантиметра.
- Підсолити і приправити шматочки селери і викласти на розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії.
- Обсмажити на невеликому вогні до золотистого кольору з обох боків.
Можна подати як гарнір або самостійну страву.