Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСезонні лютневі страви: смажений корінь селери - джерело вітамінів і мікроелементів і...

Сезонні лютневі страви: смажений корінь селери – джерело вітамінів і мікроелементів і відмінний гарнір

Этот материал также доступен на русском языке
Наш організм взимку потребує збалансованого харчування з достатньою кількістю вітамінів, мінералів та корисних речовин, щоб впоратися із сезоном простудних захворювань та зміцнити імунітет.

Пропонуємо вам урізноманітнити своє зимове меню незвичайними, але при цьому смачними і корисними овочевими стравами.

Корінь селери – джерело вітамінів і мікроелементів. Він має неповторний аромат, а також не втрачає корисних властивостей при тепловій обробці. 

Смажений корінь селери

Селера під рум’яною скоринкою виходить м’яким і ніжним. Ця страва стане чудовим гарніром, особливо до риби.

Інгредієнти

Корінь селери – 1-2 штуки, сіль, перець і олія – за смаком.

Приготування

  • Корінь селери очистити і тонко нарізати – товщиною півсантиметра.
  • Підсолити і приправити шматочки селери і викласти на розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії.
  • Обсмажити на невеликому вогні до золотистого кольору з обох боків.

Можна подати як гарнір або самостійну страву.

Нове на сайті