Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСкарбничка порад на всі випадки: як розгладити зморшки на лобі, чим перемогти...

Скарбничка порад на всі випадки: як розгладити зморшки на лобі, чим перемогти нежить, як прибрати запалення ясен

Этот материал также доступен на русском языке
Щодня ми стикаємося з сотнями маленьких і великих проблем, ставимо численні запитання, відповіді на які вже є... Варто тільки пошукати.

З чого зробити компрес для попереку?

Якщо болить поперек, очистіть одну редьку середніх розмірів і натріть на тертці. Отриману масу нанесіть тонким шаром на лляну серветку, накрийте зверху іншою серветкою. Прикладіть компрес до хворого місця, зверху покладіть поліетилен і укутайте вовняною тканиною. Тримайте компрес, доки вистачає терпіння. Можна спочатку на шкіру нанести трохи олії – це зменшить печіння.

Які краплі позбавлять сльозотечі?

При постійній сльозотечі, що посилюється на вітрі, застосовують кминові краплі, які готують таким чином: 1 столову ложку насіння кип’ятити у склянці води 10 хвилин, потім в гарячий непроціджений відвар всипати 1 чайну ложку пелюсток волошок і 1 чайну ложку листя подорожника. Настояти одну добу, після чого процідити через ватку. Закапувати по 3 краплі 3-4 рази на день.

Що робити, якщо німіють руки?

З’їдайте протягом дня салат із чорної редьки з олією. Також ви можете зробити розтирання. Змішайте 50 г 10% нашатирного спирту і 10 г камфорного спирту. Влийте цю суміш у 1 л води, додайте 1 столову ложку солі й ретельно перемішайте. Натирайте цим засобом частини тіла, що німіють.

Яка маска розгладить зморшки і прибере старечі плями?

Три краплі йоду капнути у чисту баночку. Потім кладемо столову ложку меду, додаємо столову ложку касторової олії, чайну ложку вазеліну. Все змішати, тримати в холодильнику на полиці зверху.

Нанести на обличчя, залишити на 2 години, після цього змити. Процедуру робити 2-3 рази на тиждень, тривалий час.

Домашні краплі від нежитю

При нежитю на 100 мл соняшникової або оливкової олії взяти столову ложку з верхом подрібненого багна. Настоювати 21 день у темному місці, щодня збовтуючи. Процідити, віджати. Вперше закапати по 2-3 краплі в кожну ніздрю. Потім закапувати по краплі 3-4 рази на день протягом тижня. Нежить минає за кілька днів.

Як зняти свербіж від комариного укусу

Якщо вас покусали комарі, врятуватися від свербежу допоможуть борний або саліциловий спирт, настоянка календули, корвалол або валокордин.

Запалення ясен знімаємо картоплею

При запаленні ясен натріть на дрібній тертці 2 бульби картоплі, додайте 1 чайну ложку солі і нанесіть отриману суміш на ясна. Процедуру краще робити перед сном.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні