П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: ніжна та ситна кабачкова піца за півгодини

Готуємо смачно: ніжна та ситна кабачкова піца за півгодини

Этот материал также доступен на русском языке
Піца - одна з найвідоміших страв італійської кухні. Воно популярне у всьому світі. Він має сотні різновидів. Наприклад, піца з кабачкового тіста має незвичайний смак. У цих овочах міститься велика кількість клітковини та корисних мікро та макроелеменів.

Завдяки низькій калорійності, страва на такій овочевій основі може стати гарною альтернативою традиційним варіантам. Якщо його готують у духовці, рекомендується розігрівати побутовий прилад до 180 градусів.

Кабачкова піца

Інгредієнти: куряче філе – 150 грамів, соєвий соус – 2 столові ложки, кабачки – 1 штука, яйця – 1 штука, борошно – 100 грамів, помідори – 1-2 штуки, твердий сир – 100 грамів, зелена цибуля, кріп, сіль перець – за смаком.

  • Наріжте курку невеликими шматочками і замаринуйте в соєвому соусі на 10 хвилин. Кабачок натріть на великій тертці і відіжміть сік. Додайте яйце, борошно, нарізану зелень, сіль, перець і перемішайте.
  • Застеліть деко папером для випічки і змастіть його олією. Викладіть кабачкове тісто у формі кола завтовшки приблизно сантиметрпівтора. Зверху покладіть нарізані кружальцями помідори, курку і посипте сіллю та перцем.
  • Випікати кабачкову піцу потрібно за температури 180 градусів протягом 30 хвилин.

Потім посипте піцу тертим сиром та зеленню і відправте в духовку ще на 5–7 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні