Вівторок, 21 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачВеликий вибір сковорідок Kela у фірмовому магазині

Великий вибір сковорідок Kela у фірмовому магазині

Этот материал также доступен на русском языке
В асортименті сковорідок Kela кожен знайде відповідну під свої завдання, адже німецький виробник подбав про це.

Сковороди Kela – незамінний атрибут на кухні будь-якого кухаря, що готує як для клієнтів ресторану, так і для дому. При цьому сковороди Kela бувають універсальні, цільове призначення яких для розігріву, гасіння або смаження їжі. Багато хто вважає за краще вибирати сковороди для конкретних цілей, наприклад, для спеціальних азіатських страв або приготування млинців. Завітавши на фірмовий інтернет-магазин, в якому можна підібрати оригінальні сковороди Kela, у покупця завжди буде варіант вибору моделей будь-якого типу, як квадратних, так і круглих.

З яких матеріалів виготовлені сковороди Kela

Сьогодні вибрати ту чи іншу сковороду досить просто, адже компанія Kela надає великий вибір подібної продукції, яка виготовлена з таких матеріалів як:

  • алюміній;
  • сталь;
  • чавун.

Хоча матеріал сковорідок відіграє важливу роль при покупці, але все ж таки покриття такого виріб також важливо, а воно може бути виготовлене з нержавіючої сталі, гранітне, мармурове або керамічне. Як правило, для типових завдань покупці віддають перевагу сучасному антипригарному покриттю тефлону.

Основні види та особливості сковорідок Kela

  • Відома класика. До цього типу відносяться сковороди Kela, за допомогою яких можна приготувати типові страви, тому даний вид виробів користується найбільшим попитом, і вони є на кожній кухні.
  • Сковорідка для млинців. Такі сковороди Kela мають антипригарне покриття, відповідно на них добре смажити оладки або млинці. Також така сковорідка має відносно невисокі бортики і зроблена зі сталі або алюмінію.
  • Глибокі сковороди. Такі сковороди досить великі і добре підходять для приготування азіатської кухні, оскільки борти мають високі.
  • Сотейник. Даний вид посуду підійде для приготування соусів, гасіння або інших подібних завдань, оскільки сковорода має високі борти і рівне дно.
  • Гриль. Сковороди такого типу найкраще підійдуть для запікання м’ясних виробів або овочів гриль, тому що їх днище має спеціальну ребристу форму для цих завдань.

На які сковороди Kela звернути увагу, вирішувати покупцю, який зможе визначити для яких цілей йому потрібна така сковорода. У той же час асортимент компанії Kela має різний дизайн, різноманітну колірну гамму, тому підібрати підходящий варіант буде досить просто і легко.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні