Ідеальний варіант десерту на Новий рік, коли всі об’їлися, але від солоденького відмовлятися ніхто не збирається.
Сметана – 600 г
Желатин – 20 г
Цукрова пудра – 100 г
Ягоди (за смаком) – малина, лохина, абрикоси та ін.
Прикрашаємо малинкою та цукровою пудрою.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…