Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляНародні прикмети: що віщує розлита на підлогу або на стіл вода

Народні прикмети: що віщує розлита на підлогу або на стіл вода

Этот материал также доступен на русском языке
Про воду складено велику кількість міфів та забобонів. І це зовсім не дивно, якщо згадати, що з давніх-давен водна стихія наділялася всілякими магічними властивостями і здібностями.

Так, вода, розлита на стіл, обіцяє дощ, а на підлогу попереджає про нерозумний вчинок. Розплюхали воду біля криниці — посваритеся з другою половинкою, облилися окропом — до матеріальних втрат.

Є таке повір’я, що, якщо просити про здоров’я над склянкою з водою, а потім її випити, то це здатне покращити стан людини, пише  Укр.Медіа.

Пролити воду на підлогу – до витрат

Наші пращури були переконані, що, розливши воду, можна отримати безгрошів’я, зазнати значних витрат, після яких важко буде знову повернутися в звичне русло. Фінансова ситуація зміниться у гірший бік.

Облитися водою – на щастя

А якщо ви розлили воду на себе – це добрий знак. Він принесе вам лише щастя, удачу та благополуччя. Особливо пощастить, якщо вода при цьому тепла, а не гаряча.

Не можна пити воду з тріснутого посуду

У жодному разі не можна пити воду з чашки чи склянки із щербинкою чи тріщиною. Вважається, що це принесе хвороби та інші неприємності.

Порожнє відро – до сварки

Якщо в будинку є велика посудина для води, вона не повинна бути порожньою. Наприклад, не можна ставити порожній глечик або кухоль на стіл, варто наповнити хоча б трохи його.

Не можна ставити воду на підлогу

Вода в будинку має стояти на піднесенні, тоді вона буде чистою від негативних енергетичних потоків. Також не ставте пляшки із водою безпосередньо на підлогу.

Сон про розлиту воду

Якщо вам наснилося, що ви розлили воду в будинку, то нічого хорошого наяву чекати не варто. Адже такий сюжет віщує лише безглузді суперечки та розчарування. Розмір неприємностей безпосередньо залежить від кількості рідини, що пролилася. Якщо ж при цьому від вологи зіпсувалися меблі або втратило привабливість покриття для підлоги, то слід готуватися до дійсно великих неприємностей.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про забобони та прикмети про поріг.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні