П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: спагетті з овочів - джерело вітамінів і незабутній смак

Готуємо смачно: спагетті з овочів – джерело вітамінів і незабутній смак

Этот материал также доступен на русском языке
Останнім часом все частіше зустрічаються в інтернеті рецепти спагетті (або локшини) з овочів. Способів виготовлення таких спагетті чимало.

Останнім часом все частіше зустрічаються в інтернеті рецепти спагетті (або локшини) з овочів. Способів виготовлення таких спагетті чимало.

Для того, щоб отримати довгі тонкі “стрічки-спагетті”, бажано використовувати спеціальну терку-овочерізку.

Що нам знадобиться?

Помідори – 3 штуки, кабачок – 1 штука, часник – 3 зубчики, рослинна олія – половина столової ложки, щіпка паприки, сіль, перець і зелень – за смаком.

Приготування триватиме небагато часу

  • Поставити сковороду на сильний вогонь і розігріти олію.
  • Викласти подрібнений часник і обсмажити 30 секунд.
  • Додати розрізані навпіл або на четвертинки помідори, паприку, сіль та перець. Гасити під кришкою на повільному вогні приблизно 15 хвилин, доки помідори не стануть м’якими.
  • Нарізати кабачок спіраллю або довгими тонкими смужками. Якщо овоч молодий, його не потрібно чистити.
  • Викласти в сковороду кабачок та рубану зелень.
  • Приправити страву сіллю і готувати на середньому вогні 2-4 хвилини, періодично струшуючи сковороду.

Ось і готова оригінальна овочева закуска, яка може послужити і гарним гарніром до м’ясних страв.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні