Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяП'ять овочів на кожен день, у яких криються секрети довголіття

П’ять овочів на кожен день, у яких криються секрети довголіття

Этот материал также доступен на русском языке
 Вчені, які займаються питаннями довголіття, виділили п'ять овочів, про які не можна забувати. Вони багаті на антиоксиданти.

Антиоксиданти – це речовини, які оптимізують обмінні процеси, допомагають клітинам відновлюватися і уповільнюють процеси старіння.

Морква

Запобігає утворенню зубного каменю і сприяє зміцненню ясен, перешкоджає вимиванню кальцію з кісток, знижує рівень цукру в крові, підтримує гостроту зору. Корисна для чоловіків у разі порушення потенції.

Селера

Має здатність знижувати тиск. Підвищує гемоглобін, зміцнює нервову систему, сприяє розщепленню підшкірного жиру, а отже є незамінною при схудненні.

Зелений салат

Нормалізує кров’яний тиск, допомагає зберегти гостроту зору, сприяє регенерації кісткової тканини, сприятливо впливає на роботу шлунково-кишкового тракту, знижує рівень холестерину у крові.

Помідори

Є важливими для здоров’я шкіри та кісток. Благотворно впливають на травну та серцево-судинну системи, розріджують кров, виводять солі.

Часник

Корисний при запальних захворюваннях, таких як артрит. Знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Зменшує ймовірність виникнення деменції та хвороби Альцгеймера. Чинить позитивний вплив на потенцію.

 Вчені, які займаються питаннями довголіття, виділили п’ять овочів, про які не можна забувати. Вони багаті на антиоксиданти.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні