Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМедовий десерт із гарбуза

Медовий десерт із гарбуза

Этот материал также доступен на русском языке
З гарбуза можна приготувати велику кількість страв, які стануть улюбленими ласощами у вашій родині.

Нам знадобляться:

  • Гарбуз – 1 шт.
  • мед – 100 г,
  • порошок кориці – до смаку.

Гарбуз потрібно розрізати на часточки завтовшки до 1 см. Очистити від шкірки. Частки скласти в миску, полити медом і перемішати.

Загорнути овоч у фольгу і викласти на деко. Поставити в духовку при температурі 180 градусів на тривалий томлення від 1,5 до 2 годин. Потім вийняти напівпрозорі часточки і посипати корицею.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із гороховою начинкою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні