Вівторок, 19 Березня, 2024
ГоловнаЗдоров'яАстропрогноз: гороскоп здоров'я на лютий

Астропрогноз: гороскоп здоров’я на лютий

Этот материал также доступен на русском языке
Хороше самопочуття - запорука активного та продуктивного життя. Навіть найменше нездужання здатне значно вплинути на нашу працездатність, настрій та бажання займатися улюбленими справами. Щоб завжди бути у формі, астрологи радять заглянути в гороскоп здоров'я – він підкаже, на які слабкі сторони свого імунітету варто звернути увагу до тих чи інших знаків.

У лютому зазвичай на нас чекають неприємні сюрпризи у вигляді вірусних інфекцій та загострення хронічних захворювань. Однак дотримання правил профілактики та здорового способу життя допоможуть нам пережити останній зимовий місяць без особливих проблем.

ОВЕН. Протягом лютого Овнам потрібно розумно чергувати роботу і відпочинок. Перевтома може спричинити головний біль і збої в роботі шлунково-кишкового тракту. Не забувайте про небезпеку вірусних захворювань, намагайтеся менше бувати в людних місцях і дотримуватися заходів профілактики.

ТЕЛЕЦЬ. У Тельців в лютому можуть виникнути проблеми з дихальною системою, можливими є вірусні інфекції. Тому займіться зміцненням імунітету, бережіть нерви і одягайтеся відповідно до погоди. Цього місяця Тельців може подолати недовірливість, тому постарайтеся оцінювати стан свого здоров’я об’єктивно.

БЛИЗНЮКИ. Зірки радять Близнюкам уникати стресів і не ігнорувати тривожні сигнали організму. При цьому постарайтеся не зациклюватися на нездужаннях і продовжуйте вести активний спосіб життя. Наприкінці місяця ви відчуєте себе значно краще.

РАК. Раки можуть протягом лютого не турбуватися про своє здоров’я, проте надто інтенсивний ритм життя може завдати шкоди. Уникайте стресів і перевтоми і тримайтеся подалі від токсичних людей.

ЛЕВ. Протягом лютого Левам потрібно бути обережними, оскільки протягом місяця і особливо в першій його половині можливими є травми. У зоні ризику – ноги, суглоби, зв’язки. Відмовлятися від фізичних навантажень повністю не слід, але вони мають бути помірними.

ДІВА. У Дів можливими є загострення хронічних захворювань, зниження імунітету, вірусні інфекції. Щоб уникнути цього, правильно харчуйтеся, не нервуйте і приймайте вітаміни. Можливими є травми, тож фізичну активність бажано зменшити. Однак пам’ятайте, що пасивний відпочинок шкідливий.

ТЕРЕЗИ. У лютому Терези будуть сповнені енергії, але не втрачайте пильності: цей місяць травмонебезпечний для вас. Також знайте міру в харчуванні, інакше організм може відреагувати перепадами тиску, порушенням сну та алергією.

СКОРПІОН. У першій половині місяця зірки обіцяють Скорпіонам хороше самопочуття і піднесений настрій. У другій половині лютого можливими є проблеми з хребтом і дихальною системою. Щоб не підхопити вірусну інфекцію, утримайтеся від відвідування культурно-масових заходів.

СТРІЛЕЦЬ. Перша половина лютого сприятлива для лікування та профілактики захворювань носоглотки. Намагайтеся не переїдати, щоб уникнути проблем із шлунково-кишковим трактом. Віддавайте перевагу дієтичним продуктам і не вживайте жирну та гостру їжу.

КОЗЕРІГ. У лютому звертайте увагу на своє самопочуття: навіть незначна слабкість може спричинити загострення хронічних недуг. Відновити сили допоможуть прогулянки на свіжому повітрі та повноцінний сон. Вдалими будуть косметичні процедури.

ВОДОЛІЙ. Цього місяця Водоліям потрібно звернути увагу на серцево-судинну систему – можливими є проблеми з тиском. Слід знизити інтенсивність будь-якого виду діяльності. Місяць чудово підходить для косметичних процедур.

РИБИ. В лютому у Риб можливим є незначне підвищення тиску. Щоб уникнути цього, не вплутуйтесь у суперечки і конфлікти, тим більше через дрібниці. Корисними будуть помірні фізичні навантаження. Наприкінці місяця потрібно більше гуляти, що сприятиме підвищенню енергетичного потенціалу.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні