Ніжний, вершковий, із натуральним смаком — домашній пломбір стане вашим улюбленим десертом у спеку. А рецепт настільки простий, що з ним легко впорається навіть дитина.
Раніше ми розповідали, як приготувати літній торт без духовки.
Інгредієнти
- вершки 33% жирності – 500 мл
- вафлі – 2 шт. (можна і без них)
- ванілін – 2 г
- згущене молоко – 200 г
- шоколад – 20 г
Приготування
- До вершків додайте ванілін і збийте міксером до загущення.
- Додайте до маси згущене молоко й збивайте ще протягом двох хвилин, до однорідності маси.
- Додайте шоколад, але не натертий, а нарізаний дрібно ножем. Усе добре перемішайте. Замість шоколаду можна взяти родзинки, горіхи чи цукати.
- Дно і бортики форми застеліть харчовою плівкою. На дно викладіть вафлю, залийте вершкову масу, покладіть ще одну вафлю зверху і поставте в морозилку на 7-10 годин до повного загустіння.
Вас також можуть зацікавити новини: