Серед цитрусових особливо вирізняється лимон. Лимони дуже корисні для здоров’я і при цьому доступні за ціною. Вітамін С, що міститься в них, захищає організм від вірусів і застуди.
Про властивості лимона ми розповідали нещодавно – Чудеса на кухні: як використовувати лимон у кулінарії. Але це ще не все.
Змішайте цедру лимона з рівною кількістю крупної морської солі та використовуйте суміш для приправлення овочів, макаронів, рису, різотто, супу тощо.
Зберігайте приправу в банці.
Цитрусова олія підходить для заправки салатів, маринадів, пасти та риби, а також для додання легкої цитрусової нотки різним соусам.
Читайте також:
Якщо ви збираєтесь на консультацію вперше, варто знати кілька простих правил, які допоможуть отримати найбільш…
Пошкоджені купюри не потрібно викидати. Їх можна обміняти в банку при дотриманні певних умов.
У 2025 році люди з інвалідністю ІІ групи отримують розширений перелік соціальних, медичних та освітніх…
Пенсійний експерт Віктор Богданов пояснює, як і коли вигідно "докупити" стаж для призначення пенсії, та…
Міністерство освіти надало рекомендації щодо дат проведення канікул. Що відомо.
Вибір якісної моторної оливи — це запорука довгого життя двигуна вашого автомобіля. Ринок пропонує безліч…