Серед цитрусових особливо вирізняється лимон. Лимони дуже корисні для здоров’я і при цьому доступні за ціною. Вітамін С, що міститься в них, захищає організм від вірусів і застуди.
Про властивості лимона ми розповідали нещодавно – Чудеса на кухні: як використовувати лимон у кулінарії. Але це ще не все.
Змішайте цедру лимона з рівною кількістю крупної морської солі та використовуйте суміш для приправлення овочів, макаронів, рису, різотто, супу тощо.
Зберігайте приправу в банці.
Цитрусова олія підходить для заправки салатів, маринадів, пасти та риби, а також для додання легкої цитрусової нотки різним соусам.
Читайте також:
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…