Серед цитрусових особливо вирізняється лимон. Лимони дуже корисні для здоров’я і при цьому доступні за ціною. Вітамін С, що міститься в них, захищає організм від вірусів і застуди.
Про властивості лимона ми розповідали нещодавно – Чудеса на кухні: як використовувати лимон у кулінарії. Але це ще не все.
Змішайте цедру лимона з рівною кількістю крупної морської солі та використовуйте суміш для приправлення овочів, макаронів, рису, різотто, супу тощо.
Зберігайте приправу в банці.
Цитрусова олія підходить для заправки салатів, маринадів, пасти та риби, а також для додання легкої цитрусової нотки різним соусам.
Читайте також:
25 серпня в Україні переважно без опадів, лише найближчої ночі дощі пройдуть на Полтавщині, Харківщині,…
Умеренные солнечные вспышки не всегда означают угрозу. Что случилось на Солнце, насколько это важно для…
Фінальний тиждень серпня — це прощання з літом, напоєне світлом, творчістю та легким сумом. Планети…
Ваш мозок зберігає більше дитячих спогадів, аніж ви думаєте. Вчені з'ясували, що пам'ятати себе можна…
Якщо у вас залишаться на грядках незрілі помідори або на базарі дешево продаватимуться - не…
Ощадбанк виступив з новими роз'ясненнями щодо умов обслуговування клієнтів, у тому числі переселенців та пенсіонерів.…