Попередньо замариновані, а потім обсмажені на сковороді, серця виходять м’якими і соковитими всередині, з апетитною скоринкою зовні.
Курячі серця – 300 грамів, соєвий соус – 3 столові ложки, яйця – 2 штуки, борошно – 100 грамів, сіль, перець, сухий часник, паприка, олія – за смаком.
Вас також можуть зацікавити новини:
Перевірити вершкове масло вдома — просто! Кілька перевірених способів допоможуть вам бути впевненими, що придбали…
Пенсії для осіб з інвалідністю зростуть. Як зміниться розмір виплат у наступному році?
В Україні накопичився величезний борг за рішеннями судів щодо пенсійних виплат — майже 85 мільярдів…
Уряд готує нову формулу пенсій. Кого насамперед торкнуться зміни?
Багато українців не знають, що прострочена перевірка газового лічильника може обернутися значними переплатами.
Синоптик Наталка Діденко так говорить про погоду в середу: "Холодна погода, місцями навіть із нулями…