Попередньо замариновані, а потім обсмажені на сковороді, серця виходять м’якими і соковитими всередині, з апетитною скоринкою зовні.
Курячі серця – 300 грамів, соєвий соус – 3 столові ложки, яйця – 2 штуки, борошно – 100 грамів, сіль, перець, сухий часник, паприка, олія – за смаком.
Вас також можуть зацікавити новини:
У середу в Україні очікується тепла літня погода: вдень +22+27 градусів, хіба що на півночі…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Вересень - час змін на воді: спека відступає, а риба починає активно годуватись перед холодами.…
Біль у шиї, "ватяні ноги", запаморочення - це може бути спондильоз. Про захворювання, яке часто…
Коли кабачки заполонили кухню, а стояти біля плити немає ні часу, ні бажання — на…
У вересні переважна більшість українців збирає картоплю. Тому важливо обрати правильний час для її викопування.