Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: котлети із субпродуктів - соковиті, смачні та бюджетні

Готуємо смачно: котлети із субпродуктів – соковиті, смачні та бюджетні

Этот материал также доступен на русском языке
Субпродукти дуже корисні для повноцінного харчування нашого організму. Калорійність субпродуктів невелика, а ось вітамінів та мінералів у них багато. 

Можливо, вам буде корисно:
Курячі серця, шлунки, печінка: як вибрати і що приготувати – 3 найсмачніші рецепти із субпродуктів.

Котлети із субпродуктів

Сьогодні ми приготуємо котлети із субпродуктів. Котлетки виходять дуже смачними та соковитими. Їх можна готувати також з курячих сердець, шлуночків та печінки, виходить смачно та ситно. Спробуйте!

Інгредієнти

Печінка – 600 грамів, фарш м’ясний – 400 грамів, цибуля – 1 штука, яйця – 2 штуки, манка – 3 столові ложки, сіль та перець – за смаком.

Приготування

  • Печінку вимити, прибрати все зайве, порізати на шматочки, перебити в блендері. 
  • шматочки цибулі і подрібнити.
  • Пересипати фарш із печінки у миску, додати яйця.
  • Посолити, поперчити і перемішати.
  • Додати манку і знову перемішати.
  • Потім додати м’ясний фарш і перемішати.
  • Смажити на середньому вогні до готовності.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні