Раніше ми писали, чим замінити хліб у котлетах та зберегти їх соковитість.
Вибір м’яса: ключ до успіху
Багато хто помилково вважає, що тільки ніжне м’ясо підходить для котлет. Але для соковитості важливіше жирність. Найкращий вибір – це свинина або яловичина з прожилками. Жир тане при жарінні, надаючи котлетам соковитість, а прожилки допомагають зберегти форму.
Несподіваний інгредієнт – куряча шкіра
Секрет соковитих котлет полягає у додаванні сирої курячої шкіри до фаршу. Вона містить багато жиру, який плавиться в процесі смаження, просочуючи м’ясо, роблячи його особливо соковитим. Крім цього, куряча шкіра додає неповторний аромат та смак, покращуючи текстуру котлет.
Поради для покращення смаку:
Для більш насиченого смаку додайте до фаршу спеції: перець, паприку або коріандр.
Щоб зробити котлети менш калорійними, можна додати до фаршу терті овочі – кабачки, моркву або баклажан.
Для додаткової соковитості використовуйте панірувальні сухарі, змішані з тертим сиром.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чим небезпечне клацання пальців? Синдром клацаючого пальця не становить загрози для життя і на початкових…
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…