Щоб насолодитися смаком розсипчастої перловки, потрібно спочатку промити її та замочити у воді приблизно на три години. Після цього слід відцідити воду та ще раз промити крупу. Потім перловку слід залити водою в пропорції 1:3, довести воду до кипіння, додати сіль і варити на маленькому вогні впродовж пів години хвилин, поки вона не приготується.
Раніше ми писали, як приготувати бюджетний варіант піци з простих і доступних продуктів.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Квітень 2024: що зміниться з початку місяця для пенсіонерів і не тільки для них (відео)
Кожен виживає, як може: на чому економлять українські пенсіонери – відеоопитування
Правила виходу літніх людей на заслужений відпочинок у 2026 році в Україні зміниться. Як перевірити…
Держава запускає масштабну підтримку для ВПО. Уряд розширив іпотечну програму для отримання коштів на придбання…
Ваша пральна машина втрачає свій блиск, а після прання залишається неприємний запах? Секретний спосіб, який…
Цей рецепт — справжня знахідка: всього кілька інгредієнтів, мінімум зусиль і сковорода — і ви…
Міністерство соцполітики провело чергову зустріч з МВФ, на якій обговорили ключові елементи майбутньої пенсійної системи.
З’явився новий спосіб подання показань лічильників для розрахунку за комунальні послуги. Що треба знати.