Щоб насолодитися смаком розсипчастої перловки, потрібно спочатку промити її та замочити у воді приблизно на три години. Після цього слід відцідити воду та ще раз промити крупу. Потім перловку слід залити водою в пропорції 1:3, довести воду до кипіння, додати сіль і варити на маленькому вогні впродовж пів години хвилин, поки вона не приготується.
Раніше ми писали, як приготувати бюджетний варіант піци з простих і доступних продуктів.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Квітень 2024: що зміниться з початку місяця для пенсіонерів і не тільки для них (відео)
Кожен виживає, як може: на чому економлять українські пенсіонери – відеоопитування
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…