Курячі яйця маркуються літерами «Д» та «С».
Залежно від маси харчові яйця поділяються на наступні категорії:
У магазинах і супермаркетах найчастіше реалізуються “харчові столові” яйця різної маси, рідше – “харчові дієтичні” (вони також можуть бути різної маси).
Дієтичні яйця – це свіжі харчові яйця, термін зберігання яких не перевищує 7 діб, з дня знесення, які зберігають при температурі від 0 до +20 градусів.
Яйця, які не були реалізовані протягом 7 діб, стають столовими – термін зберігання яких підвищується до 25 діб.
Наприклад маркування С0 означатиме, що це яйце, яке має зберігатися не більше 25 діб, і мати масу від 63 до 72,9 грамів.
Раніше ми розповідали, чи потрібно мити курячі яйця перед зберіганням.
Специалисты проверяют вакансии, размещенные работодателями и кадровыми агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…