Курячі яйця маркуються літерами «Д» та «С».
Залежно від маси харчові яйця поділяються на наступні категорії:
У магазинах і супермаркетах найчастіше реалізуються “харчові столові” яйця різної маси, рідше – “харчові дієтичні” (вони також можуть бути різної маси).
Дієтичні яйця – це свіжі харчові яйця, термін зберігання яких не перевищує 7 діб, з дня знесення, які зберігають при температурі від 0 до +20 градусів.
Яйця, які не були реалізовані протягом 7 діб, стають столовими – термін зберігання яких підвищується до 25 діб.
Наприклад маркування С0 означатиме, що це яйце, яке має зберігатися не більше 25 діб, і мати масу від 63 до 72,9 грамів.
Раніше ми розповідали, чи потрібно мити курячі яйця перед зберіганням.
Щодня ми наливаємо воду з-під крана — для кави, супу чи просто, щоб угамувати спрагу.…
Новий тиждень принесе переважно спокійний характер погоди, часом з невеликими дощами та туманами.
Ситуація постійно змінюється. Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Плануючи чергову відпустку або міні-канікули, всі хочуть бути впевненими в тому, що все пройде гладко…
Тиждень із 13 по 19 жовтня несе як світло, так і тінь. Читайте, як краще…
Осінь — час збирати врожай і заготовляти його. Сушені яблука та заморожені помідори зберігають смак,…