Курячі яйця маркуються літерами «Д» та «С».
Залежно від маси харчові яйця поділяються на наступні категорії:
У магазинах і супермаркетах найчастіше реалізуються “харчові столові” яйця різної маси, рідше – “харчові дієтичні” (вони також можуть бути різної маси).
Дієтичні яйця – це свіжі харчові яйця, термін зберігання яких не перевищує 7 діб, з дня знесення, які зберігають при температурі від 0 до +20 градусів.
Яйця, які не були реалізовані протягом 7 діб, стають столовими – термін зберігання яких підвищується до 25 діб.
Наприклад маркування С0 означатиме, що це яйце, яке має зберігатися не більше 25 діб, і мати масу від 63 до 72,9 грамів.
Раніше ми розповідали, чи потрібно мити курячі яйця перед зберіганням.
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.