Buckwheat in bowl on brown wooden background
Є спеція, яка робить гречку в рази смачнішою та ароматнішою. І це – куркума.
Для того, щоб приготувати ароматну, апетитну та розсипчасту гречку, потрібно діяти в такий спосіб.
Ретельно промиваємо крупу, після чого відкидаємо її на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Висипаємо гречку на сковороду і, увімкнувши вогонь на середню потужність, підсушуємо зернятка. Сковорідка має бути сухою, масло додавати не потрібно.
Потім гречку пересипаємо в каструлю і наливаємо воду – на 1 склянку гречки потрібно додати 2 склянки води.
Після закипання потрібно зменшити вогонь та посолити нашу кашу.
У невеликій чашці потрібно перемішати вершкове масло та одну столову ложку куркуми. За 5 хвилин до кінця приготування додаємо цю суміш у каструлю і добре розмішуємо.
Вимикаємо вогонь і залишаємо каструлю на плиті, щоб гречка ще томилася хвилин 10-15. Після чого її можна їсти.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, кому шкідлива гречка.
В Україні стрімко зростає кількість водіїв, які втрачають право керувати авто. МВС публікує тривожну статистику.
У головній компанії-газопостачальнику країни зробили важливу заяву для побутових споживачів. Що треба знати.
Українцям обіцяють справедливіші пенсії: у Мінсоцполітики розробляють механізм, що має виправити неспівмірність розрахунків.
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.