Buckwheat in bowl on brown wooden background
Є спеція, яка робить гречку в рази смачнішою та ароматнішою. І це – куркума.
Для того, щоб приготувати ароматну, апетитну та розсипчасту гречку, потрібно діяти в такий спосіб.
Ретельно промиваємо крупу, після чого відкидаємо її на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Висипаємо гречку на сковороду і, увімкнувши вогонь на середню потужність, підсушуємо зернятка. Сковорідка має бути сухою, масло додавати не потрібно.
Потім гречку пересипаємо в каструлю і наливаємо воду – на 1 склянку гречки потрібно додати 2 склянки води.
Після закипання потрібно зменшити вогонь та посолити нашу кашу.
У невеликій чашці потрібно перемішати вершкове масло та одну столову ложку куркуми. За 5 хвилин до кінця приготування додаємо цю суміш у каструлю і добре розмішуємо.
Вимикаємо вогонь і залишаємо каструлю на плиті, щоб гречка ще томилася хвилин 10-15. Після чого її можна їсти.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, кому шкідлива гречка.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до 2013 року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.