Buckwheat in bowl on brown wooden background
Є спеція, яка робить гречку в рази смачнішою та ароматнішою. І це – куркума.
Для того, щоб приготувати ароматну, апетитну та розсипчасту гречку, потрібно діяти в такий спосіб.
Ретельно промиваємо крупу, після чого відкидаємо її на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Висипаємо гречку на сковороду і, увімкнувши вогонь на середню потужність, підсушуємо зернятка. Сковорідка має бути сухою, масло додавати не потрібно.
Потім гречку пересипаємо в каструлю і наливаємо воду – на 1 склянку гречки потрібно додати 2 склянки води.
Після закипання потрібно зменшити вогонь та посолити нашу кашу.
У невеликій чашці потрібно перемішати вершкове масло та одну столову ложку куркуми. За 5 хвилин до кінця приготування додаємо цю суміш у каструлю і добре розмішуємо.
Вимикаємо вогонь і залишаємо каструлю на плиті, щоб гречка ще томилася хвилин 10-15. Після чого її можна їсти.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, кому шкідлива гречка.
Чи буде магнітна буря в неділю. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Нарізання цибулі не обов’язково має супроводжуватися сльозами — достатньо знати, звідки береться подразнення і як…
Витрати на газ для частини українців у грудні зменшаться. Хто зможе заплатити менше.
Щомісячні соціальні виплати для частини українців зростуть уже з грудня. Кабмін ухвалив важливе рішення.
Щоб абрикоси пережили березневі морози й дали щедрий врожай, восени їх варто підживити спеціальними розчинами.
Хрумкі, ароматні та ніжні всередині — сирні палички стануть ідеальною закускою для сімейного перекусу чи…