Насамперед сало не можна вживати дітям віком до 3 років, а також людям похилого віку.
Сало – це своєрідний концентрат жирів, тому для його перетравлення потрібна зрілість ферментів та нормальна робота жовчного міхура.
У маленьких дітей травлення ще повністю не сформоване, а у людей похилого віку часто є проблеми з жовчовиділенням.
Перетравлення сала підвищує навантаження на підшлункову залозу та печінку, а це означає, якщо у вас є діагностований холецистит, панкреатит, виразка шлунка та дванадцятипалої кишки, загострення гастриту, то від сала краще відмовитися.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно зберігати сало.
За рік ціни на житлово-комунальні послуги в Україні зросли. У Держстаті розповіли, що подорожчало найбільше.
В Україні починає діяти сезонна заборона на вилов риби. За порушення правил рибалки ризикують сплатити…
Грошові перекази українців у Польщі знаходяться під наглядом двох податкових систем. Що потрібно знати про…
Держстат зафіксував 30% зростання вартості продуктів. Що дорожчає найшвидше?
Український уряд планує зробити щорічну виплату "Тепла зима" постійною та готовий виділити 4,3 млрд гривень…
Два мальовничі українські села потрапили до рейтингу ООН серед 52 найкращих туристичних сіл із 270…