Насамперед сало не можна вживати дітям віком до 3 років, а також людям похилого віку.
Сало – це своєрідний концентрат жирів, тому для його перетравлення потрібна зрілість ферментів та нормальна робота жовчного міхура.
У маленьких дітей травлення ще повністю не сформоване, а у людей похилого віку часто є проблеми з жовчовиділенням.
Перетравлення сала підвищує навантаження на підшлункову залозу та печінку, а це означає, якщо у вас є діагностований холецистит, панкреатит, виразка шлунка та дванадцятипалої кишки, загострення гастриту, то від сала краще відмовитися.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно зберігати сало.
У засобах масової інформації почали зявлятися новини про те, що мешканці сіл можуть залишитися без…
Мікрохвильова піч давно стала незамінною на кухні: вона швидко розігріває їжу та економить час. Проте…
Чи входить військова служба в Україні до страхового стажу, чи зараховується до вислуги років і…
В Україні стартувала виплата тисячі від Зеленського, проте не усі громадяни, хто подав заявки, отримують…
Повірка лічильника газу — це не просто формальність, а перевірка точності та справності приладу, який…
Базову соціальну допомогу можить отримувати не лише малозабезпечені родини, особи з інвалідністю, але й пенсіонери.…