Інгредієнти:
консервована риба в олії – 1 банка,
вершкове масло – 2 столові ложки,
яєчний жовток звареного круто яйця ,
лимонний сік, червоний мелений перець, сіль за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибу під сметаною.
Частині внутрішньо переміщених осіб доступна нова грошова допомога в розмірі 2000 гривень. Яким критеріям треба…
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…