Нам знадобляться:
1,5 кг рибного філе з риби без кісток (хек, скумбрія, товстолоб);
80 г булочки;
3 яйця;
одна морква;
корінь петрушки;
одна цибулина;
50 г вершкового масла;
сіль;
перець запашний мелений;
зелень петрушки.
ЯК ГОТУВАТИ?
Читайте також:
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.