Нам знадобляться:
1,5 кг рибного філе з риби без кісток (хек, скумбрія, товстолоб);
80 г булочки;
3 яйця;
одна морква;
корінь петрушки;
одна цибулина;
50 г вершкового масла;
сіль;
перець запашний мелений;
зелень петрушки.
ЯК ГОТУВАТИ?
Читайте також:
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…