П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРиба, запечена під сметаною

Риба, запечена під сметаною

Этот материал также доступен на русском языке
ІНГРЕДІЄНТИ: минтай або хек - 220 г, борошно пшеничне - 6 г, олія - 6 г, цибуля ріпчаста - 65 г, сметана - 43 г, сир твердий - 6 г. Вихід - 175 г. Гарнір: салат зелений - 10 г, болгарський перець - 30 г, лимон - 20 г.

ГОТУВАННЯ. Беремо чисте філе риби і нарізаємо на порційні шматочки, солимо, паніруємо в борошні і смажимо до готовності.

На деко кладемо сиру цибулю (50% всієї норми), заливаємо сметаною, викладаємо рибу, зверху – решту цибулі, знову сметану. Засипаємо твердим сиром і запікаємо в духовці. Подаємо з гарніром.

Це норма на одну порцію, краще запікати п’ять і більше порцій. Страва смачна й соковита. Рибу можна використовувати тріску або окуня, або ту, яку любите. Єдине – брати чисте філе (без кісток і шкірки).

Часто готую цю страву, виходить швидко та смачно!

Нагадаємо, раніше ми розповідали про готування рибних вареників.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні