Дієтолог та нутриціолог Лера Лавскі перелічила продукти, які подають допомогу нашому організму у боротьбі з коронавірусом.
Лікарка порадила збагатити раціон людини, що лікується, їжею з рясним вмістом цинку.
– Цинк міститься у продуктах тваринного походження: у м’ясі, у печінці, рибі та морепродуктах (устриці, молюски та оселедець). З рослинних джерел: зародки пшениці, бурий рис, овес, морква, горох, шпинат, цибуля та практично всі горіхи, – повідомила фахівець.
Визначити дефіцит цинку в організмі досить легко. Про недолік свідчать висипання, лущення на шкірі. Крім того, на дефіцит цинку вказують дерматити, псоріаз та тривалий процес загоєння ран.
Читайте також:
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…