Нам будуть потрібні:
3 середніх яблука, 2 яйця, 2 столові ложки цукру, 4 столові ложки борошна, сода на кінчику ножа, ванільний цукор, соняшникова олія для смаження.
Яблука помити, зрізати шкірку, натерти на крупній тертці. Змішати їх з цукром і яйцями.
Додати ваніль і соду з борошном. Тісто має вийти як густа сметана. Розігріти сковороду з соняшниковою олією і столовою ложкою викласти оладки. Підсмажити з двох боків на повільному вогні.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати макарони з секретом.
Читайте також:
Хочете, щоб ваші овочі швидше зацвіли? Скористайтесь перевіреними засобами – від настою полину до медового…
Ніжні, насичені, з легкою алкогольною ноткою – ці цукерки не гірші за магазинні. Обов'язково приготуйте…
Тепер оплатити газ онлайн стало ще простіше — завдяки новій інтеграції сервісів Ощадбанку та Нафтогазу.…
Зупинилося серце відомої української акторки кіно і театру, заслуженої артистки України. Дату та час прощання…
Благодійний фонд розпочав реєстрацію на видачу гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Розповідаємо, як подати…
Працювали за межами України? Тепер це може допомогти вийти на пенсію вчасно. Але будьте уважні:…