П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяВідбивні з курячих сердечок готуються просто і з'їдаються миттєво

Відбивні з курячих сердечок готуються просто і з’їдаються миттєво

Этот материал также доступен на русском языке
Багато господинь люблять готувати із субпродуктів. Це було і бюджетно, і оригінально, і дуже смачно. Можна спробувати приготувати маленькі відбивні з курячих сердець - вони розлетяться як насіння!

Відбивні з курячих сердечок

Попередньо замариновані, а потім обсмажені на сковороді, серця виходять м’якими і соковитими всередині, з апетитною скоринкою зовні.

Інгредієнти

Курячі серця – 300 грамів, соєвий соус – 3 столові ложки, яйця – 2 штуки, борошно – 100 грамів, сіль, перець, сухий часник, паприка, олія – за смаком.

Приготування

  • Серця промити і просушити.
  • Вимиті серця почистити, зробити надріз навпіл, не дорізаючи до кінця (розкриваємо сердечко).
  • Викласти їх на обробну дошку. Накрити плівкою і обережно відбити молотком, як відбивні.
  • Відбиті серця перекласти в миску. Додати всі спеції (крім солі) і маринувати 30 хвилин.
  • Яйця збити з сіллю, як на омлет, в окремій мисочці.
  • Панірувати серця в борошні, потім у яйці.
  • Смажити на сковорідці з розігрітою олією до золотистої скоринки з обох боків.
  • Викласти на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні