Сезон кабачків її не закінчився, тому саме час спробувати новий оригінальний рецепт — голубці з кабачків. Страва легка і ситна — це ідеальний варіант не тільки для обіду, але і для вечері.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки корейською на зиму.
Інгредієнти:
- кабачки — 3 шт.;
- рис – 100 г;
- фарш — 300 г;
- часник — 2 зубчики;
- цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- вода – 250 мл;
- томатна паста — 1,5 ст. л;
- сметана — 1,5 ст. л;
- хмелі-сунелі — 1 ч. л;
- рослинна олія — 1 ст. л; сіль,
- перець — за смаком.
Приготування:
- Рис відварити до готовності.
- Цибулю дрібно нарізаємо, моркву трьом на маленькій тертці і разом із цибулею підсмажуємо до золотистого кольору на невеликій кількості олії.
- Натираємо на тертці часник.
- Змішуємо фарш, часник, відварений рис і підсмажену цибулю з морквою. Додаємо сіль та чорний перець.
- Кабачок нарізаємо на слайси.
- У кожен слайс необхідно загорнути начинку.
- Викладаємо наші голубці або у форму для запікання, або у велику сковороду. Для заливки змішуємо воду, томатну пасту, сметану, хмелі-сунелі, сіль, перець, перемішуємо та виливаємо на голубці.
- Запікаємо голубці в розігрітій до 180°С духовці близько 35 хвилин, або стільки ж готуємо під закритою кришкою на маленькому вогні.
- За бажанням готові голубці можна посипати сиром.
Вас також можуть зацікавити новини:
Найсмачніше вівсяне печиво із секретним компонентом: у магазині такого точно не знайдете
Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилося за умов, які пропонують банки (відео)