Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКапуста для голубців не потрібна: готуємо дуже смачний літній варіант страви з...

Капуста для голубців не потрібна: готуємо дуже смачний літній варіант страви з кабачків

Этот материал также доступен на русском языке
Обожнюєте голубці? Пропонуємо скуштувати незвичайний варіант цієї страви, де замість капусти потрібно використати кабачки.

Сезон кабачків її не закінчився, тому саме час спробувати новий оригінальний рецепт — голубці з кабачків. Страва легка і ситна — це ідеальний варіант не тільки для обіду, але і для вечері.

Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки корейською на зиму.

Інгредієнти:

  • кабачки — 3 шт.;
  • рис – 100 г;
  • фарш — 300 г;
  • часник — 2 зубчики;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • вода – 250 мл;
  • томатна паста — 1,5 ст. л;
  • сметана — 1,5 ст. л;
  • хмелі-сунелі — 1 ч. л;
  • рослинна олія — ​​1 ст. л; сіль,
  • перець — за смаком.

Приготування:

  1. Рис відварити до готовності.
  2. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву трьом на маленькій тертці і разом із цибулею підсмажуємо до золотистого кольору на невеликій кількості олії.
  3. Натираємо на тертці часник.
  4. Змішуємо фарш, часник, відварений рис і підсмажену цибулю з морквою. Додаємо сіль та чорний перець.
  5. Кабачок нарізаємо на слайси.
  6. У кожен слайс необхідно загорнути начинку.
  7. Викладаємо наші голубці або у форму для запікання, або у велику сковороду. Для заливки змішуємо воду, томатну пасту, сметану, хмелі-сунелі, сіль, перець, перемішуємо та виливаємо на голубці.
  8. Запікаємо голубці в розігрітій до 180°С духовці близько 35 хвилин, або стільки ж готуємо під закритою кришкою на маленькому вогні.
  9. За бажанням готові голубці можна посипати сиром.

Вас також можуть зацікавити новини:

Найсмачніше вівсяне печиво із секретним компонентом: у магазині такого точно не знайдете

Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилося за умов, які пропонують банки (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні