Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКабачкова піца в духовці - готується швидко, з'їдається ще швидше

Кабачкова піца в духовці – готується швидко, з’їдається ще швидше

Этот материал также доступен на русском языке
Ніжна, апетитна, соковита кабачкова дієта не залишить байдужих. Таку піцу без побоювання та шкоди можуть їсти ті, хто сидить на дієті.

Кабачкова піца в духовці

Інгредієнти

Кабачки (очищені) – 300 г, яйця – 2 шт., манка – 50 г, борошно – 50 г, розпушувач – 0,25 чайної ложки, ковбаса – 100 г, твердий сир – 50 г, помідор – 1-2 шт., сухий базилік – 1 чайна ложка, рослинна олія – 1 чайна ложка, петрушка та сіль – за смаком.

Як готувати

Натерти кабачок на тертці й віджати від зайвого соку, додати яйця, подрібнену зелень, посолити і перемішати.

Просіяти в миску змішане борошно з розпушувачем, додати манну крупу, добре перемішати. Тісто має бути густим, як на оладки.

Миску з тістом прикрити рушником і залишити на 20 хвилин, щоб клейковина в борошні розійшлася і манка набухла.

Тісто перелити у форму, застелену пергаментним папером і змащену олією.

На тісто викласти нарізані кружальцями ковбасу, помідори, посипати натертим сиром, приправити базиліком. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.

Раніше ми пропонували вам ліниву піцу на всю родину – бюджетний варіант із простих та доступних продуктів. Також розповідали про інший варіант ніжної та ситної кабачкової піци за півгодини.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні