Можна брати цілу курку, а можна купити гомілки, чи стегенця, чи крильця, на смак страви це ніяк не вплине.
Раніше ми розповідали, яку частину курки небезпечно їсти.
Інгредієнти:
Для стегон:
- курячі стегна – 8 шт.;
- сухий часник – 1/2 ч. ложки;
- сухий імбир – 1/2 ч. ложки;
- олія – 2 ст. ложки;
- сіль та перець – за смаком.
Для яблук:
- середні яблука – 4 шт.;
- велика червона цибулина (можна взяти звичайну цибулю) – 1 шт.;
- сухий часник – 1/2 ч. ложки;
- сіль – до смаку.
Приготування:
- Очистіть яблука від шкірки, виріжте серцевину і наріжте часточками. Цибулю також потрібно нарізати часточками.
- З’єднайте яблука та цибулю в одному посуді, посоліть, додайте часник і перемішайте.
- Помийте курячі стегна, всипте сіль, часник, перець та імбир, влийте 2 столові ложки рослинної олії і все перемішайте.
- З’єднайте яблука з курячими стегнами, знову перемішайте і дайте постояти хоча б 40 хвилин, щоб м’ясо набралося ароматів спецій.
- Викладіть у форму для запікання курку з яблуками.
- Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин.
- Апетитна страва готова! Курка з яблуками виходить дуже смачною та ароматною.
Якщо ви хочете отримає ще ароматнішу страву, то можете додати 1 солодкий перець, порізаний на шматочки.
Популярні новини зараз:
Допомога українцям до 3 тисяч гривень – встигніть подати заявку до 1 серпня (відео)