П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаНовиниУкраїнцям пропонують сімейні набори продуктів: як отримати гуманітарну допомогу

Українцям пропонують сімейні набори продуктів: як отримати гуманітарну допомогу

Этот материал также доступен на русском языке
Жителям одного з регіонів надається гуманітарна допомога у вигляді безкоштовних продуктів. Розповідаємо, що потрібно зробити, щоб встигнути її отримати.

Громадська організація “Гуманітарний центр “Паляниця” оголосила про старт Проєкту “Поліпшення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні через облаштування безпечних притулків, забезпечення продовольчими та непродовольчими товарами та психосоціальну підтримку” і приймає заявки на участь у ньому.

Раніше ми писали, що українцям видають гуманітарну допомогу.

Хто може отримати гуманітарну допомогу 

Набори продуктів або гігієнічних засобів видаватимуть за принципом: одна сім’я – одна заявка. У наданні допомоги віддадуть пріоритет сім’ям із найбільш уразливих категорій:

  • багатодітним сім’ям,
  • батькам-одинакам,
  • опікунам прийомних дітей,
  • вагітним жінкам,
  • особам з інвалідністю.

Як отримати набір продуктів

Щоб отримати гуманітарну допомогу, потрібно заповнити анкету, яку опублікують у Telegram 11 березня 2024 року. Списки на отримання продуктових наборів будуть там же, їх можна буде побачити перейшовши за посиланнями:

Оскільки отримати допомогу за цим грантом можна тільки один раз, то заявник сам визначає, що йому потрібніше – гігієна чи продукти.

Виняток становитимуть тільки багатодітні сім’ї, вони зможуть отримати обидва набори. Тож якщо ви вже отримували набори від цієї організації в жовтні-грудні 2023 року і не уявляєте багатодітну сім’ю, то не потрібно реєструватися. 

Нова грошова допомога: хто з українців отримає виплати ООН у 2024 році (відео)

Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні