Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМ'які, пишні та дуже смачні сирники: який інгредієнт потрібно обов'язково додати

М’які, пишні та дуже смачні сирники: який інгредієнт потрібно обов’язково додати

Этот материал также доступен на русском языке
Сирники – це не тільки чудовий сніданок, але й перекус, вони можуть бути солодкими та солоними. Сьогодні ділимося рецептом повітряних та пористих сирників без одного важливого інгредієнта.

Багато господарок постійно експериментують, додаючи в сирники різні інгредієнти, але ми пропонуємо виключити один традиційний інгредієнт і замінити його іншим. Не переживайте цей продукт у вас на кухні.

Цей рецепт допоможе приготувати ідеальні сирники.

Раніше ми розповідали, як приготувати сирники за класичним рецептом.

Інгредієнти:

  • 250 г сиру, чим жирніше, тим краще;
  • Щіпка солі;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 3 столові ложки манки;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 1 куряче яйце.

Приготування:

  1. За допомогою вилки або блендера перетираємо сир до однорідної маси, додаємо сіль, цукор, ванільний цукор та яйце, ретельно розмішуємо.
  2. Додаємо манку і накриваємо на мінімум 30 хвилин, щоб манка розбухла. Чим довше чекати, тим краще вийде маса для сирників.
  3. Сформуйте сирники та обсмажуйте на сковороді з двох боків до золотистого кольору.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні