Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаНовиниВи просто не впізнаєте свою білизну: що додають до прального порошку розумні...

Ви просто не впізнаєте свою білизну: що додають до прального порошку розумні господині

Этот материал также доступен на русском языке
Процес прання білизни залежить не тільки від марки пральної машини, забруднення одягу, вартості прального порошку, є засіб, який зробить білизну просто ідеальною.

Розумні господині давно додають цю речовину в пральний порошок та насолоджуються результатом.

Раніше ми розповідали, як правильно користуватися капсулами для прання.

Всі ми знаємо, що чим частіше ми перемо речі, тим швидше вони втрачають свій презентабельний вигляд. Так, білий одяг сіріє, а кольоровий – втрачає свої фарби.

Щоб такого не було, потрібно з’єднати порошок із засобом, який має кожна господиня на кухні.

І це звичайна сіль. Вона здатна повернути речам колишній вигляд.

Пральний порошок, з’єднаний із звичайною кухонною сіллю, спрацьовує «на ура». Багато солі додавати не потрібно. Достатньо однієї ложки на 1 прання.

Вся справа в тому, що пральний порошок, який був змішаний із сіллю, краще вимивається з тканин і вони не втрачають свого кольору та лоску.

Також господині зауважили, що додавання солі допомагає повернути насичений колір тим речам, які давно його втратили. Причому й прати їх не потрібно, достатньо потримати їх у підсоленій воді, а потім добре прополоскати та вивісити надвір.

А ще, сіль робить білизну м’якшою, це особливо важливо для рушників, дитячого одягу. Не потрібно додавати ополіскувачі, які можуть містити алергени, можна обійтись сіллю.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні