Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСмачніше котлет ви не куштували: що потрібно додати у фарш – дві...

Смачніше котлет ви не куштували: що потрібно додати у фарш – дві хитрощі від кулінарів

Этот материал также доступен на русском языке
На перший погляд у приготуванні котлет немає нічого складного, але чомусь у деяких господинь вони виходять такими смачними, що не можна просто відірватися. Вся справа в правильному рецепті та деяких хитрощах.

Що ж додають досвідчені господині у фарш для котлет, що вони виходять надзвичайно смачними? Звичайні інгредієнти, які є на кожній кухні.

Раніше ми розповідали, навіщо досвідчені господині додають у фарш для котлет мінеральну воду.

Інгредієнти:

  • 0,5 кг м’ясного фаршу
  • 1 куряче яйце;
  • 1 велика цибулина;
  • 1-2 шматки білого хліба;
  • 1 чайна ложка гірчиці;
  • сіль, перець, часник, спеції та зелень – за смаком.

Приготування:

  1. Хліб потрібно відокремити від скоринки та замочити у звичайній воді.
  2. Подрібнити цибулю. Одна з хитрощів – не додавати свіжу цибулю у фарш, а обсмажити її на сковороді до золотистого кольору, тоді котлети будуть ароматнішими та благороднішими.
  3. Додаємо у фарш цибулю, сіль, спеції, подрібнений часник, яйце, перемішуємо всі інгредієнти.
  4. Друга хитрість – це додавання гірчиці. Завдяки цьому інгредієнту котлети виходять не лише соковиті, але ще й із пікантним смаком.
  5. Формуємо котлети та обсмажуємо їх на сковороді з двох боків до повної готовності. Можна викласти на деко, змащене маслом, і запекти в духовці.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні