П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНезвичайні пиріжки з капустою: хрустке тісто без дріжджів і кефіру та багато...

Незвичайні пиріжки з капустою: хрустке тісто без дріжджів і кефіру та багато соковитої начинки

Этот материал также доступен на русском языке
Тістечка у вигляді трубочок з капустою — національна страва молдавської кухні. Вони дуже прості у приготуванні, на смак нагадують листкові пиріжки.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • олія — 0,5 склянки,
  • вода – 0,5 склянки,
  • борошно – 2 склянки,
  • сіль – кілька щіпок.

Для начинки:

  • квашена капуста – 2 склянки,
  • морква — 1 шт.,
  • цибуля – 1 шт.,
  • олія для смаження.

Приготування:

  1. У просіяному борошні зробити лунку по центру. Влити олію, воду, додати сіль. Замісити тісто. Накрити плівкою та залишити на 20 хвилин.
  2. Порізати цибулю півкільцями, моркву натерти. Обсмажити на олії, додати капусту і смажити до м’якості.
  3. Тісто розділити на 16 частин. Кожну розкачати дуже тонко, надаючи форму прямокутника. Покласти капусту, загорнути краї та згорнути рулетом.
  4. Викласти пергамент, маслом пергамент змащувати не треба.
  5. Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити пиріжки яєчним жовтком. Випікати 20 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки без замішування тіста на сковороді.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні