Вівторок, 27 Лютого, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПростіше не буває: пиріжки без замішування тіста на сковороді – пишні, м'які...

Простіше не буває: пиріжки без замішування тіста на сковороді – пишні, м’які та смачні

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо вам не хочеться возитися із замішуванням тіста і його розкочуванням, а потім ще формуванням пиріжків, то цей рецепт вам сподобається. Достатньо змішати всі інгредієнти та посмажити на сковороді.

Інгредієнти:

  • фарш – 250 г;
  • кефір – 200 мл;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • яйця -1 шт.;
  • борошно – 100 г;
  • кріп – пара гілочок;
  • чорний мелений перець – щіпка;
  • сіль – 1/4 ч. л.;
  • сода – ½ ч. л.

Приготування:

  1. У миску налийте кефір, додайте сіль та соду, яйце та перемішайте.
  2. Просійте борошно в миску і перемішайте в однорідне тісто. Воно має бути за консистенцією таке, як на оладки.
  3. Додайте в тісто фарш, подрібнену цибулю та часник. Все ретельно перемішайте.
  4. У сковороду налийте олію та розігрійте на середньому вогні. Викладіть по одній столовій ложці тіста і обсмажуйте ліниві пиріжки до рум’яного кольору з двох сторін приблизно по 5 хвилин з кожного боку. Щоб прибрати зайву олію, викладіть готові пиріжки на паперовий рушник.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки з яблуками на сковороді, щоб вони були пишними та з великою кількістю соковитої начинки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні