Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 27 листопада по 3 грудня

Гороскоп на тиждень з 27 листопада по 3 грудня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень багатий на астрологічні події, які наповнюють простір потужною енергетикою, що дозволяє ефективно використовувати свій час та досягати мети.

Корисно зосередитися на головному, зупинити зайвий інформаційний шум. Намагайтеся жити тут і зараз, насолоджуватися кожним моментом.

Понеділок – день Місяця, Меркурій у напруженості з ретро-Нептуном. Аспекти дня сприятливі для психологічних та езотеричних практик, творчої роботи. Намагайтеся робити свій образ більш гармонійним, без деталей, що кричать.

У понеділок, 27 листопада, повня у Близнятах, день, коли всі проблеми вдається вирішити розмовами, а не з’ясуванням стосунків. Якщо є значуща проблема із зовнішністю, і її рішення відкладалося, то вже варто зайнятися її усуненням. Головне – тримайте баланс. Повня в опозиції з Марсом може сприяти різким вчинкам, але екстремально коротка стрижка, занадто довгі нігті або дуже яскравий макіяж – не найкраще рішення.

29 листопада Венера у поєднанні з Нисхідним Місячним Вузлом – це шанс виправити невдалі маніпуляції зі своєю зовнішністю. Також, можна спробувати відновити взаємини з людьми з минулого, нагадати боржнику про те, що настав час повернути борги.

1 грудня Меркурій перейде на знак Козорога, але ненадовго. 23 грудня планета повернеться до Стрільця, у період свого ретроградного руху. Меркурій – планета, відповідальна за наше спілкування, контакти з іншими людьми, комунікації, комерційну діяльність, навчання.

Гороскоп на тиждень з 27 листопада по 3 грудня

Овен

Трохи спокою цього тижня вам не завадить. Уникайте серйозних конфліктів, вам потрібно зберегти свої сили та енергію. Вільний час проведіть на свіжому повітрі.

Телець

Цей тиждень буде досить сприятливим. Оточення з радістю піде на контакт і допоможе вам у справах.

Близнюки

Настає надзвичайно успішний період для вас. Ви можете займатися будь-якими справами, тому що виходитиме все.

Рак

Постарайтеся не засмучуватися через дрібниці, зберігати свій душевний спокій і енергетичний настрій. Можливими є приємні сюрпризи.

Лев

Все, що ви задумаєте і почнете реалізовувати, дуже швидко вдасться. Не зважайте на дрібні неприємності. Займіться улюбленою справою, наприклад, спробуйте нове хобі.

Діва

У цей час будьте уважні до свого здоров’я. У спокійному режимі займайтеся повсякденними справами. До кінця тижня є можливість приємних зустрічей.

Терези

Найкращий період для реалізації давно задуманих планів. Щоб добре почуватися, не забувайте займатися гімнастикою і частіше гуляти.

Скорпіон

Будьте обережні у своїх висловлюваннях, щоб не посваритися з близькими. Вас можуть запросити на свято – не відмовляйтеся, сходіть у гості.

Стрілець

Якщо ви задумали змінити щось у своєму житлі, зараз – саме час. Також подбайте про своє здоров’я, якщо треба, сходіть до лікаря.

Козеріг

На цьому тижні доведеться боротися за справедливість і відстоювати свої інтереси. Можуть бути несподівані приємні зустрічі зі старими знайомими.

Водолій

З усіма оточуючими можуть виникати конфлікти і спірні ситуації. Будьте обережні і не беріть на себе зайвої відповідальності.

Риби

У вас є плани, що потребують багато часу на їх виконання. Тепер для цього слушна мить. Поруч з вами є люди, які допоможуть.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні