П’ятниця, 10 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДля чого досвідчені господині при засолюванні сала додають цукор: ця хитрість вас...

Для чого досвідчені господині при засолюванні сала додають цукор: ця хитрість вас точно здивує

Этот материал также доступен на русском языке
Багато хто, почувши про те, що при засолюванні сала потрібно додавати цукор, будуть вкрай здивовані. Що ж дає застосування цукру та як цей інгредієнт впливає на смак сала?

Якщо ви подумали, що цукор у сало додають лише дивні люди, то ви помиляєтесь.

Раніше ми розповідали, чи можна їсти сало зі шкіркою.

Саме цукор робить готову закуску м’якою, ніжною і такою, що тане у роті. Так, і сам цукор відчуватися точно не буде, він, навпаки, підкреслить смак сала, зробивши його оригінальнішим.

Але важливо дотримуватись пропорцій. На кілограм сала беруть 100-150 г цукру. Спочатку сало нарізають на порційні шматки, а потім посипають цукром.

Солодке сало прибираємо у пакет і залишаємо в холодильнику на ніч. Після цього сало потрібно добре вимити, вилучивши залишки вологи. І тільки потім приступати до засолювання.

Також цукор можна додавати і до маринаду для сала. Він допомагає зробити навіть найтвердіше сало м’яким та ніжним.

Нове на сайті