Понеділок, 20 Травня, 2024
ГоловнаДозвілляЗнайдіть всі відмінності на картинках: на все вам дається 20 секунд

Знайдіть всі відмінності на картинках: на все вам дається 20 секунд

Этот материал также доступен на русском языке
Погода за вікном вдень кличе на прогулянку. А тому навряд чи комусь захочеться займатися черговим візуальним завданням. Але вечорами якраз час зайнятися розумними загадками.

Проте ця головоломка зі соняшниками явно варта уваги. До того ж, це не займе багато часу.Так, спробуйте відшукати лише 8 відмінностей на двох схожих зображеннях, що розташувалися трохи вище.

Перевірити свій результат у вас буде можливість в кінці нашого матеріалу.

Сьогоднішня головоломка із соняшниками досить проста. Але і вона є прекрасним тренуванням для мозку, яке віддалить або взагалі дозволить уникнути деменції.

До речі, саме тому вчені рекомендують займатися завданнями навіть у похилому віці, коли всі уроки, сесії та іспити залишилися далеко позаду.

Справа в тому, що мозок схильний лінуватися. З роками його небажання витрачати енергію лише зростає. Неважко здогадатися, що це призводить до проблем із пам’яттю, кмітливістю та банальною неуважністю.

А нижче можна перевірити себе та свою уважність.

Як неважко помітити, впоратися із сьогоднішнім завданням було не так уже й складно. Достатньо було не відволікатися і звертати увагу на кожну деталь зображень.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні