П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаГрошіРозпочався прийом заявок на отримання нової грошової допомоги у сумі 6600 гривень...

Розпочався прийом заявок на отримання нової грошової допомоги у сумі 6600 гривень на особу

Этот материал также доступен на русском языке
Українці, які постраждали через війну, можуть отримати не лише гуманітарну допомогу, а й фінансову підтримку. Так, в одному з великих міст розпочався прийом заявок на виплату 6600 гривень на особу.

Допомогу надає благодійний фонд “Карітас Одеса УГКЦ”. В організації оголосили про початок реєстрації для участі у грошовій програмі “Людська Гідність”. Програма спрямована на надання фінансової допомоги евакуйованим людям, які були змушені залишити свої будинки після 24 лютого 2022 через окупацію або активні бойові дії.

Про це повідомляє ”Caritas Odesa UGCC” на своїй Facebook-сторінці.

Раніше ми розповідали, що в Україні роздають гуманітарну допомогу.

Хто зможе отримати грошову допомогу?

На фінансову допомогу можуть реєструватися сім’ї, які відповідають таким умовам:

  1. Є внутрішньо переміщеними особами з територій, які були окуповані після 24.02.2022 або зон, де продовжуються активні бойові дії.
  2. Сімейний дохід не перевищує 6318 гривень на кожну людину в сім’ї.
  3. Принаймні один член сім’ї має одну з таких вразливостей: наявність особи з інвалідністю І або ІІ групи, присутність дитини з інвалідністю віком до 18 років або наявність особи зі значними фізичними чи психічними вадами.
  4. Сім’я зазнала втрат доходу.
  5. Є критичне незадоволення базових потреб, таких як харчування, гігієна, медичні послуги та інше.
  6. За останні три місяці не отримували багатоцільову грошову допомогу від інших організацій.
  7. З початку конфлікту після 24.02.2022 не отримували фінансову допомогу від Карітас.

Як зареєструватися на виплати від Карітас?

Грошова допомога, яка становить 6660 гривень на кожну особу сім’ї, буде перерахована на банківський рахунок одного з членів сім’ї, але не більше ніж чотири виплати на сім’ю.

Для отримання допомоги необхідно мати оригінали документів: паспорт (у разі ID картки – довідку про місце реєстрації); довідка ВПО; індивідуальний податковий номер (ІПН) всіх членів сім’ї, в т.ч. ІПН дитини; про народження дітей; документи, що підтверджують інвалідність; документ, що засвідчує доходи за останні 6 місяців з податковою.

Звертайтесь до офісу Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ» за адресою: вул. Комітетська 4/6, з понеділка до п’ятниці, з 10:00 до 16:00.

Попередню реєстрацію можна виконати онлайн через форму, а також зателефонувавши на гарячу лінію за цим номером телефону: 0 800 33 67 34

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні