Середа, 8 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакої соковитої смаженої риби ви ще не їли: господині розкрили секрет приготування...

Такої соковитої смаженої риби ви ще не їли: господині розкрили секрет приготування мінтаю та хеку

Этот материал также доступен на русском языке
Всі ми знаємо про користь риби, але крім цього вона ще й дуже смачна, якщо правильно її приготувати.

Сьогодні поговоримо про те, як приготувати хек та мінтай, щоб вони були смачними, соковитими та обов’язково з хрусткою скоринкою.

Раніше ми розповідали, яка риба найкорисніша для людей похилого віку.

Щоб риба вийшла соковитою, досвідчені господині радять готувати її у яйці.

Нам знадобляться заморожена риба, борошно, яйця та сіль.

Рибу потрібно розморозити, помити та видалити плавці.

Якщо риба досить велика, її можна нарізати на порційні шматочки, а якщо невелика – смажити у цілому вигляді.

Рибу потрібно посолити з обох боків. Потім обваляти в муці, потім у яйці і бажано повторити ці дії щонайменше двічі, а краще тричі.

Посмажити рибу з обох боків до золотистої скоринки.

Навіть такі сухі види риби, як хек та мінтай, виходять дуже соковитими та смачними.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні