Інгредієнти:
- яйця — 3 шт (130 гр);
- цукор — 75 гр;
- молоко — 90 гр;
- вершкове масло — 35 гр;
- мука — 80 гр;
- яблука очищені — 700 гр;
- розпушувач — 1 ч. ложка;
- сіль — щіпка;
- ванільний цукор — пакетик.
Приготування:
- Очистити яблука від шкірки та тонко нарізати пластинками. Полити їх лимонним соком, щоб не потемніли та перемішати.
- Яйця збити з цукром, ванільним цукром та щіпкою солі до пишної піни. Додати розтоплене вершкове масло та молоко. Продовжувати збивати до однорідної консистенції.
- У рідкі інгредієнти додати борошно, змішане з розпушувачем. Повинно вийде рідке однорідне тісто. Поєднати яблука з тістом.
- Викласти масу у форму, вистелену пергаментом або у звичайну силіконову без пергаменту.
- Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці. Орієнтовний час приготування: 1 год.
Не поспішайте відразу діставати пиріг із форми, нехай охолоне.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг без муки.