Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниВійна в Україні: що відбувається на фронті сьогодні, 21 серпня – інформація...

Війна в Україні: що відбувається на фронті сьогодні, 21 серпня – інформація Генштабу ЗСУ

Этот материал также доступен на русском языке
Минулої доби ворог завдав 29 авіаційних ударів і здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню за позиціями наших військ і населених пунктів. Імовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Минулої доби сталося понад 25 бойових зіткнень.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційних ударів у районах на південний захід від Іскрисківщини та Журавки Сумської області. Ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 30 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару на захід від Миколаївки. Вів невдалі наступальні дії в районі Сіньківки Харківської області. Артилерійським та мінометним обстрілам противника зазнали населені пункти: Тополь, Масютівка, Куп’янськ, Кислівка, Берестове Харківської області.

На Лиманському напрямі ворог завдав авіаційних ударів у районах Шейківки, Тернів, Піскунівки, Веселого Донецької області. Артилерійські обстріли противника зазнали близько 15 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Курдюмівки Донецької області. Завдав авіаційних ударів у районах Веселе, Кліщіївка, Курдюмівка Донецької області. Від ворожого артилерійського обстрілу противника постраждали понад 20 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку артилерійські обстріли зазнали населені пункти Керамік, Степове, Орлівка, Авдіївка, Невельське, Карлівка Донецької області.

На Мар’їнському напрямі сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ у районі Мар’їнки Донецької області. Ворог завдав авіаційних ударів у районах Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області. Артилерійським обстрілам зазнали населені пункти Красногорівка, Мар’їнка, Перемога, Олександропіль, Парасковіївка та Єлезаветівка Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційних ударів у районах Вугледара та Старомайорського Донецької області.

На Запорізькому напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Чарівного, Роботиного, Павлівки Запорізької області. Від артилерійського обстрілу противника постраждали понад 30 населених пунктів.

На Херсонському напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Ольгівки та Садового Херсонської області. Від артилерійського обстрілу противника постраждали понад 20 населених пунктів.

Авіація сил оборони минулої доби завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу противника. Підрозділи ракетних військ та артилерії минулої доби вразили 1 пункт управління та 3 артилерійські кошти на вогневих позиціях противника.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні