Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаНовиниВійна в Україні: у Генштабі назвали напрямки, де йдуть найскладніші бої

Війна в Україні: у Генштабі назвали напрямки, де йдуть найскладніші бої

Этот материал также доступен на русском языке
Імовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Сили оборони України продовжують проведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямах.

Минулої доби на фронті сталося 20 бойових зіткнень.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційних ударів у районах Червоної Зорі, Ветеринарного, Козачої Лопані, Гатищого, Рогані Харківської області.

Здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 15 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Куп’янська, Петропавлівки, Подолів, Табаївки, Пісків-Радківських, Чернещини Харківської області та Надії Луганської області.

Вів невдалі наступальні дії в районі Сеньківки Харківської області.

На Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Невського, Білогорівки Луганської області та Сіверська Донецької області.

Артилерійські обстріли противника зазнали близько 20 населених пунктів, зокрема, Невське, Діброва, Білогорівка Луганської області та Виїмка, Переїзне, Роздолівка, Пазено Донецької області.

На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Богданівки Донецької області.

Завдав авіаційних ударів у районах Іванівки, Привілля, Міньківки та Білої Гори Донецької області. Від ворожого артилерійського обстрілу противника постраждали понад 15 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку під щільним вогнем авіації та артилерії противника наші захисники продовжують стримувати наступ російських військ у районі Авдіївки Донецької області.

Артилерійські обстріли зазнали понад 10 населених пунктів.

На Мар’їнському напрямі сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ у районі міста Мар’їнка Донецької області.

Ворог завдав авіаційних ударів у районах Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області. Артилерійські обстріли зазнали понад 10 населених пунктів.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційних ударів у районах Благодатного, Урожайного та Старомайорського Донецької області.

Артилерійські обстріли зазнали понад 10 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Малої Токмачки та Новоданилівки Запорізької області.

Від ворожого артилерійського обстрілу постраждали понад 20 населених пунктів.

На Херсонському напрямку артилерійські обстріли ворога зазнали понад 10 населених пунктів.

Російські загарбники продовжують використання цивільної інфраструктури тимчасово окупованих населених пунктів для надання допомоги своїм пораненим військовослужбовцям.

У населеному пункті Шевченківське Запорізької області російські військовослужбовці облаштували територію цивільного будинку під польовий шпиталь, де на лікуванні перебувають понад 30 поранених окупантів.

Авіація сил оборони минулої доби завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 1 по зенітно-ракетному комплексу.

Також нашими захисниками знищено 8 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня. Підрозділи ракетних військ та артилерії минулої доби вразили 1 зенітно-ракетний комплекс противника.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні