Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаГрошіГромадяни України із 5 областей можуть подати заявку на отримання солідної грошової...

Громадяни України із 5 областей можуть подати заявку на отримання солідної грошової допомоги

Этот материал также доступен на русском языке
Деяким українцям доступна солідна фінансова допомога, яка надається у 5 областях нашої країни.

Про це говорится на сайті організації “СОС Дитячі містечка”.

Так громадяни України, які оформили статус внутрішньо переміщеної особи, з дітьми можуть отримати 150 тисяч гривень на відкриття власного бізнесу.

Хто може взяти участь?

Батьки сімей з дітьми, які проживають та/або зареєстровані як ВПО в одній з 5 областей на території яких реалізується проект (Полтавської, Київської, Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської), які мають чинний статус ФОП, який вимушено припинив діяльність, або готовий до відкриття ФОП у найближчий місяць.

В організації зазначили, що участь у проекті безкоштовна. Але організатори не забезпечують проживання та витрати, пов’язані з поїздкою на місце проведення тренінгу.

Окрім отримання грантової допомоги, учасники пройдуть професійні бізнес-курси. Серед яких триденне офлайн навчання від профільних фахівців, консультації експертів та менторське супроводження на шляху розробки та реалізації бізнес-плану, можливість отримати грант на власну справу до 150 тисяч гривень. Подати заявку на навчання та конкурс можна за посиланням.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, що в Україні створено спеціальний портал, де можна залишити заявку на гуманітарну допомогу та отримати її.

Нове на сайті