Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаГрошіВ Україні стартував прийом заявок на отримання 6600 гривень: не проґавте свій...

В Україні стартував прийом заявок на отримання 6600 гривень: не проґавте свій шанс

Этот материал также доступен на русском языке
Українцям надають не лише гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, а й фінансову підтримку. Благодійний фонд "Деполь Україна продовжує прийом заявок. Не упустіть свій шанс отримати грошову допомогу.

Заповнити анкету на отримання грошової допомоги можна, якщо ви знаходитесь у Києві чи Київській області та відповідаєте наступним критеріям:

  1. Ви маєте довідку внутрішньо переміщеної особи з територій проведення бойових дій/окупації на строк до 30 днів. Або у вашій сім’ї є діти віком до 18 років і одночасно маєте довідку ВПО з територій проведення бойових дій/окупації до 90 днів (на час подання заявки)
  1. Не отримували допомогу в інших фондах та організаціях протягом останніх 3-х місяців (за винятком державної єДопомоги).

Отже, у вас є шанси отримати грошову допомогу у розмірі 6 660 грн.

Заповніть форму за посиланням.

Немає сенсу писати неправдиву інформацію, оскільки механізм видачі грошей передбачає кілька етапів перевірки всієї наданої інформації, тому некоректні відповіді лише відберуть ваш час та призведуть виключно до відмови у отриманні допомоги, – зазначили у благодійному фонді.

У формі реєстрації слід зазначити таку інформацію:

  • e-mail
  • ПІБ заявника
  • Ваше місце проживання до 24.02.2022 року
  • Чи отримували фінансову допомогу в інших благодійних фондах протягом останніх 3 місяців (допомога від Держави не враховується)
  • у сім’ї є діти віком до 18 років
  • індивідуальний податковий номер усіх членів сім’ї
  • номер телефону

Заявки будуть розглянуті та відібрані у черзі пріоритету.

Якщо Вашу заявку було схвалено – з Вами зв’яжеться працівник фонду. У випадку, якщо Ваша заявка не буде схвалена, Ви отримаєте листа на Ваш e-mail (обов’язково перевіряйте у папці Спам). Повторно подати заявку можна наступного місяця. Заявки на отримання допомоги приймаються один раз на місяць протягом 1 тижня.

Важливо зазначити, що отримати виплати в сумі 6600 гривень можна також, якщо ви перебуваєте в Харкові та області, а також у Одесі та області.

Прийом заявок на отримання фінансової допомоги завершено.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як оформити заявку на отримання гуманітарної допомоги.

Джерело: Заява інфо

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні