Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 10 по 16 квітня

Гороскоп на тиждень із 10 по 16 квітня

Этот материал также доступен на русском языке
Планетарні впливи протягом тижня сприяють матеріальним справам, взаєминам, особливо якщо вони потребують перетворень з метою покращення. Гарний час для роботи з інформацією, проведення та відвідування навчальних заходів, колективної роботи, поїздок та подорожей.

З 11 квітня Венера починає транзит за знаком Близнюки та утворює гармонійний аспект із Плутоном у Водолії.

Планетарні впливи протягом тижня сприяють матеріальним справам, взаєминам, особливо якщо вони потребують перетворень з метою покращення. Гарний час для роботи з інформацією, проведення та відвідування навчальних заходів, колективної роботи, поїздок та подорожей.

З’єднання Сонця та Юпітера в Овні 11 квітня формує сприятливі обставини для розширення бізнесу, вирішення юридичних питань, співпраці з іноземцями. Максимальна сила аспекту – з 10 до 12 квітня. У ці три дні можна зробити більше, ніж за кілька тижнів. Підходящий час для подання документів до офіційних інстанцій, пошуку захисту та заступництва, спілкування з вищими за посадою.

13 квітня світла кармічна точка – Біла Луна (Селена), перейде на знак Овна до 13 листопада 2023 року. Щасливий час для всіх, хто бореться зі злом, веде активний спосіб життя, займається спортом, фізичною роботою, захищає свою країну та інтереси співвітчизників. Підтримку Білого Місяця відчують лише ті, хто діє чесно, відкрито та з благородними помислами.

З 14 квітня і до кінця тижня – напружені дні, складно висловити почуття та емоції. Це час перешкод, конфліктів, частіше виникає непорозуміння зі старшими за віком та посадою, з батьками. Багатьом людям важко тримати баланс і не впадати у крайнощі.

Гороскоп на тиждень із 10 по 16 квітня

Овен

Цей тиждень ви почнете дуже продуктивно. У будь-якій роботі не поспішайте, робіть все обережно. І не забувайте відпочивати.

Телець

Зірки не рекомендують діяти напролом і поводитися вперто. Якщо не хочете конфліктів та сварок, стримуйтесь.

Близнюки

Ви можете розраховувати на мирний результат у якомусь давньому конфлікті. Ще однією приємною подією стане візит давнього знайомого чи гарна новина.

Рак

Постарайтеся цими днями не планувати серйозних справ чи зустрічей. Якщо ви у сварці з близькими, постарайтеся помиритись.

Лев

Все, що ви надумаєте зробити цього тижня, виходитиме. Не бійтеся суперечок та розбіжностей. Будь-які обговорення, навіть найемоційніші, несуть за собою лише позитивні наслідки.

Діва

Вам слід уникати людей, схильних до непотрібних розпитувань. До кінця тижня вам посміхнеться успіх. Багато вигод можуть принести нові знайомства та контакти з людьми.

Терези

Це чудовий час для оформлення або підписання важливих документів. Також зірки радять кілька днів відпочити, щоби відновити сили.

Скорпіон

Ви маєте можливість поповнити свій бюджет. Можливо, близькі люди дратуватимуть вас. Намагайтеся не йти на поводу та не конфліктувати.

Стрілець

Можливі деякі затримки у вирішенні питань. У вихідні ви з головою поринете в домашній клопіт.

Козеріг

Цей тиждень не обіцяє великих занепокоєнь. Але зірки рекомендують не вступати в дискусії в сімейному колі і не починати обговорення питань.

Водолій

У ці дні ви будете злегка незібрані і розгублені. Не варто брати на себе надто відповідальні завдання, особливо такі, що потребують уваги та посидючості.

Риби

У вас почнуть збуватися найзаповітніші бажання. Будьте поблажливі до оточуючих – прощайте їм слабкості. Хтось допоможе вам цінною порадою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні