Деякі господині впевнені, що червона пляма в яйці свідчить про те, що вона не зовсім якісна і краще її викинути.
Але лякатися не варто. Вся справа в тому, що цей кров’яний потік може з’явитися при формуванні жовтка.
Поява кров’яних плям на жовтку збільшується при високій інтенсивності несучості та при надлишку в раціоні протеїну, а також, нестачі вітамінів А і К, при деяких інфекційних хворобах.
Цей дефект не несе загрози здоров’ю людини, а також не впливає на смакові якості продукту. Але при приготуванні для кращого естетичного вигляду кров’яні згустки краще забрати.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо досвідчені господині перед варінням трясуть яйця.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…