Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачОгляд шин: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Огляд шин: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Этот материал также доступен на русском языке
Будь-який різновид автошин повинен забезпечувати максимально комфортне пересування на прийнятній швидкості, легкість керування автомобілем та якісне зчеплення з різними видами дорожнього покриття.

У каталозі літніх покришок варто звернути увагу на модель Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, оскільки ці шини повністю відповідають усім заявленим вимогам. Оформивши замовлення в інтернет-магазині «Шини та Диски», кожен клієнт зможе особисто переконатися у перевагах їхньої експлуатації, тим більше, що доставка по Києву, Харкову, Львову або в інші міста України виконується досить швидко.

Основні характеристики автошин Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Дана модель покришок представляє розділ літньої гуми з асиметричним малюнком протектора і завдяки високій продуктивності відноситься до класу UHP-шин. Вони відмінно підходять для позашляховиків, спорткарів або легко легкових автомобілів, яким часто доводиться переміщатися пересіченою місцевістю.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 були створені в 2019 році і позиціонуються як відмінний варіант для їзди мокрим і сухим покриттям, зі скороченням гальмівного шляху в екстрених ситуаціях. Навіть на великій швидкості водій зможе швидко зреагувати на дорожню обстановку, що змінилася, і попередити аварійну ситуацію, що допоможе уникнути і пошкоджень самого авто.

Ці шини підійдуть для коліс таких розмірів:

  • 215/45 R17;
  • 225/50 R17;
  • 245/45 R17;
  • 235/60 R18;
  • 255/35 R18;
  • 255/45 R18.

Можливий варіант встановлення на різнорозмірні колеса з радіусом R19-R22. Максимальний індекс навантаження у разі відповідає значенню 80—545 кг, при швидкості до 300 км/год. Також важливо контролювати оптимальний тиск усередині покришок.

Переваги та недоліки Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Основні переваги цієї моделі шин без камер пояснюються особливим складом гумової суміші завдяки чому вдалося не тільки зберегти хороше управління на сухій дорозі, але і підвищити рівень зчеплення з мокрим дорожнім покриттям. Серед інших переваг експлуатації саме таких покришок можна віднести:

  • підвищення акустичного комфорту їзди рівною дорогою;
  • економію палива;
  • легкість проходження поворотів;
  • стійкість до механічних пошкоджень та зносу;
  • відмінне співвідношення ціни та якості.

З недоліків споживачі виділяють підвищену шумність на нерівній дорозі з ямами та вибоїнами, але якщо врахувати хорошу стійкість і маневреність це не критично.

Особливості протектора моделі

Оптимальний розподіл навантаження на поверхню камери та якість її зчеплення з дорогою багато в чому залежить від характеристик протектора. Шини Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 мають додатковий гумовий шар, який забезпечує точність управління як при лінійному пересуванні машини, так і на поворотах. Дренажна система покришки утворена бічними канавками та чотирма ребрами жорсткості, які швидко відводять вологу з контактної плями. Це означає, що авто з такою гумою практично не схильне до аквапланування, хоча не варто забувати про необхідність підтримання оптимального тиску в шинах.

Переваги гумової суміші

На відміну від попередньої моделі 2015 року, Eagle F1 Asymmetric п’ятого покоління характеризується найкращою стійкістю на мокрому дорожньому покритті. При цьому розробникам не довелося жертвувати ні зносостійкістю, ні керованістю на сухому шляху. Все це стало можливим завдяки запатентованій технології виробництва гуми Active Braking. Така сама гумова суміш використовується і у виготовленні трекових шин для спорткарів.

Наявність акційних пропозицій та доступні ціни можуть зробити будь-яку покупку максимально вигідною і покришки Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 не виняток. Спосіб оплати та доставки з Харкова, Одеси, Києва або будь-якого іншого великого міста можна обрати самостійно.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні